Algemene informatie

Een verrassende plant met een grote variatie als het gaat om kleur en vorm: de Kalanchoë. Oorspronkelijk bedoeld als kamerplant, toen de Kalanchoë in 1927 vanuit Madagascar naar Europa toe kwam. Inmiddels duikt de plant steeds vaker op in het buitenseizoen. En terecht: de Kalanchoë is perfect om een mooi gedekte tafel helemaal af te maken of net wat extra’s toe te voegen aan je terras.

De Kalanchoë is ook nog eens de ideale vakantieplant: de plant redt zich met weinig verzorging. Wel zo fijn voor de buren: hoeven ze zich daar niet druk om te maken als jij op vakantie bent! Met veel kleurstellingen, types en groottes zit er altijd iets voor je tussen. De blaadjes zijn rond, stevig en glanzend en de bloemen steken mooi af.

Vanaf mei tot september brengt de Kalanchoë kleur in je tuin!

Meer weten over Kalanchoe voor binnen? www.kalanchoe.nl

Groots effect

Ondanks dat de Kalanchoë nog vaker binnen dan buiten gebruikt wordt, is de bloei buiten zelfs nog uitbundiger. Een ideale plant als je weinig tijd hebt of de kwaliteit van je ‘groene vingers’ nog wat te wensen overlaat, want veel verzorging heeft de Kalanchoë niet nodig. Op vakantie? Met een beetje water komt de Kalanchoë die tijd wel door! Zonder veel moeite een groots effect.

 

-